In universitatea noastra, salile de curs/seminar/laboratoare se afla in diferite locatii ale facultatilor componente.miscelaneus1

Sali de cursuri/seminarii/laboratoare

Facultatea de Inginerie si Dezvoltare Durabila – FIDD
Cladirea principala a Facultatii de Inginerie si Dezvoltare Durabila din strada Eroilor, nr 30, unde se gasesc salile de cursuri: 010, 011, 012, 014, 016(sala Amfiteatru) si salile de seminarii/laboratoare: 013, 015. In incinta Colegiului National Tudor Vladimirescu se gasesc salile de seminarii/laboratoare: L1,L2,L3,L6,L7.

Facultatea de Stiinte Economice – FSE
Sediul Facultatii de Stiinte Economice se afla pe strada Victoriei nr. 24, unde se gasesc salile de cursuri: ______________ si salile de seminarii/laboratoare: _________.

Facultatea de Stiinte ale Educatiei si Management Public  – FSEMP
Sediul Facultatii de Stiinte ale Educatiei si Management Public se afla pe strada Grivitei, nr.1, unde se gasesc salile de cursuri: ______________ si salile de seminarii/laboratoare: _________.

Facultatea de Stiinte Juridice– FSJ
Sediul Facultatii de Stiinte Juridice se afla pe strada Victoriei nr. 24, unde se gasesc salile de cursuri: ______________ si salile de seminarii/laboratoare: _________.

Facultatea de Stiinte Medicale si Comportamentale – FSMC

Sediul Stiinte Medicale si Comportamentale se afla pe strada Tineretului, nr.4, unde se gasesc salile de cursuri: ______________ si salile de seminarii/laboratoare: _________.

 

Pentru mai multe informatii accesati site-urile facultatilor.