Facultatea de Inginerie şi Dezvoltare Durabilă

Prima facultate din universitatea noastra –  infiintata in anul 1972 (ca sectie de subingineri a Universitatii din Craiova) cu două secţii de subingineri, una în profil mecanic (Utilaje pentru Industria Materialelor de Construcţii), iar cealaltă, în profil energetic (Centrale Termoelectrice).

Lista profesori FIDD

Facultatea de Ştiinţe Economice

Misiunea de bază a Facultăţii de Ştiinţe Economice este aceea de a pregăti tinerele cadre în profilul economic necesare economiei naţionale, la un nivel comparabil cu standardele operaţionale din Uniunea Europeană.

Profesori din FSE

Facultatea de Științe ale Educației şi Management Public

Facultatea de Științe ale Educației şi Management Public dispune de un colectiv profesoral format din specialisti in domeniile: stiinte politice, relatii internationale, filosofie, administratie publica, istorie, cultura si civilizatie.

Profesori din FSEMP

Facultatea de Științe Medicale şi Comportamentale

În cadrul Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale studenţii pot urma studii universitare de licenţă şi masterat, acreditate sau autorizate să funcţioneze provizoriu, conform standardelor europene.

Profesori din FSMC

Facultatea de Științe Juridice

Facultatea de Științe Juridice a fost infiintată ca urmare a reorganizării Facultatii de Relatii Internationale, Drept si Stiinte Administrative şi a Facultăţii de Litere. Facultatea pregăteşte specialişti pentru diferite domenii de activitate, asigurându-le o bază teoretică solidă, necesară şi oportună integrării in activităţile socio-profesionale.

Profesori din FSJ